×
EN
FR
HU
NL

Borduren

Borduren is een techniek waarmee teksten en logo’s door middel van naald en draad 3-dimensioneel worden aangebracht op textiel

Een borduursel geeft uw promotiekledij, horecakledij, werkkledij en veiligheidskledij de exclusieve uitstraling waardoor uw kleding een absolute meerwaarde krijgt.

Wij borduren op bijna alle soorten kleding en textiel. Ook materialen die door middel van zeefdruk niet bedrukbaar zijn, kunnen wij stijlvol borduren.

Teksten en logo’s dienen eerst gedigitaliseerd en omgezet te worden naar een stekenpatroon in een borduurprogramma (borduurkaart). Dit proces gebeurt  in onze eigen grafische studio waardoor we steeds een perfect eindresultaat bekomen.

We beschikken over 15 ultramoderne computergestuurde borduurmachines voor een totaal van 120 borduurkoppen.

Daarenboven gebruiken we garen en materiaal van hoge kwaliteit:

  • 20.000 borduren/week
  • Borduren van logo’s tot 14 kleuren

 

Prijs

De prijs van het borduurwerk is afhankelijk van het aantal stuks en het aantal borduursteken van uw logo. Wij maken geen schatting maar berekenen een correcte prijs op basis van uw aangeleverde logo. Wij berekenen geen meerkost voor extra kleuren.

Het aanmaken van het borduurprogramma wordt éénmalig aangerekend.

 

Technische bemerkingen

  • Te borduren teksten moeten minimum 5 mm hoog zijn om een goede leesbaarheid te garanderen.
  • Borduren op de borstzak (van hemden, polo’s) kan:
    • Wanneer logo > 6 cm breed: borstzak eerst afhalen + opnieuw opstikken Wanneer logo <= 6 cm breed: zonder afhalen van de borstzak
  • Logo’s vectorieel aanleveren (eps, pdf, ai) of via een 300 dpi afbeelding (psd, jpeg, tiff)